• Categorías

  • ¡Sigue a Jovenperiodista16 también en Facebook!

  • Enter your email address to follow this blog and receive notifications of new posts by email.

  • Anuncios

“Polseres Vermelles” als Estats Units.


L’exitosa sèrie de “Polseres Vermelles” dirigida per Pau Freixa i creada per Abert Espinosa ha estat comprada per la cadena nord-americana ABC. Però no només han creuat fronteres els polseres, sinó que la sèrie serà produïda per Steven Spielberg, amb la seva productora DreamWorks, i dirigida per la creadora de la sèrie “Friends”, Marta Kauffman (també un éxit).

Va ser el propi Spielberg qui va veure la sèrie i, emocionat amb la història, va començar a fer gestions per fer la versió americana de la sèrie. Però el que faran a EUA  no es doblar-la a l’anglès, sinó que es basen en la sèrie catalana per fer una nova. Això farà que els americans hagin d’esperar per conèixer definitivament la sèrie, ja que la faran tota un altre cop. I dic definitivament perquè el canal V-me, amb cobertura a Puerto Rico i a EUA, emet la sèrie. Però a EUA no és un canal tan popular com pot ser ABC.

Pel que fa al títol, no serà la traducció pura, sinó que agafaran com a títol “The red band society” (La societat dels braçalets vermelles). Però pel que fa a la resta d’Espanya, Antena 3 ha comprat els drets per emetre la primera temporada a partir del mes de gener i serà una traducció pura. El títol serà “Pulseras Rojas” i el doblatge de veus el duran a terme els propis actors, llevat que hi hagi un canvi de darrerana hora.

Els 6 polseres. D'esquerra a dreta: Cristina, Toni, Jordi, Lleó, Ignasi i Roc.

Agraïments: Jan Martínez, Oriol Vives i Marc Quintana.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: